Dutch English German

Kamers Bed & Breakfast

Kamer 1

Kamer 1 is een luxe zeer grote 2-persoons slaapkamer met TV, wifi, zitje, kledingkast en een eigen badkamer met douche en toilet. Deze kamer is ook geschikt om een derde bed bij te plaatsen. Wilt u gebruik maken van de wellness, die kunt u extra bijboeken -kijk even op onze site (mbt kosten).

Lees meer: Kamer 1

Kamer 3

Op de 1e etage was vroeger de hooizolder. Hier zijn nu twee kamers. Kamer 3 is een luxe en zeer ruime 2-persoons slaapkamer met TV en kledingkast. Eventueel kan hier nog een 3e bed bijgeplaatst worden of men kan op de 1-persoonskamer slapen. Op deze etage is er een gemeenschappelijke wc en badkamer met douchevoorziening (in combinatie met een 1-persoonskamer, zie laatste foto). Voor familie's met kinderen/vrienden heeft deze etage een pré.

Wilt u gebruik maken van de wellness, die kunt u extra bijboeken -kijk even op onze site (mbt kosten).

Lees meer: Kamer 3

Kamer 2

 

Kamer 2 is een luxe kamer die helemaal vernieuwd is, deze kamer is voorzien van tv en wifi en heeft een eigen badkamer met douche en wc. (prijs is incl. toeristenbelasting). Wilt u gebruik maken van de wellness, die kunt u extra bijboeken -kijk even op onze site (mbt kosten)

Lees meer: Kamer 2

Kamer 4

 

In ons nieuwe bijgebouw hebben we een luxe kamer 4* gecreëerd met uitzicht op onze tuin-bloemenweide waar vogeltjes zich thuis voelen. Deze kamer is zeer ruim en is voorzien van TV, koffie/thee faciliteiten en met een eigen badkamer/toilet. 

Wilt u gebruik maken van de wellness, die kunt u extra bijboeken -kijk even op onze site (mbt kosten)

Lees meer: Kamer 4